Un inginer din Oregon a transformat un avion Boeing 727 intr-o locuinta primitoare in mijlocul padurii. Bruce Campbell locuieste in avion timp de sase luni pe an. In 1999, fostul inginer a avut o viziune: sa "salveze" avioanele care nu mai erau functionale si sa le refoloseasca. Campbell spune ca aceasta "sarcina" face parte din obiectivul vietii sale.

Un barbat locuieste in interiorul unui avion in mijlocul paduriiFoto: Captura YouTube

Avionul are atat aripi cat si tren de aterizare, care este sprijinit de piloni. Bruce Campbell spune ca a luat decizia de a se muta in mijlocul padurii pentru ca simtea ca asa isi indeplineste obiectivul in viata.

"Al meu (n.red. obiectivul in viata) este sa schimb comportamentul omenirii in aceasta mica nista", a afirmat Campbell.

Campbell avea putin peste 20 de ani cand a cumparat cu 23.000 de dolari terenul pe care si-a asezat avionul. Planul sau initial era sa isi construiasca o casa in interiorul unui camion care transporta marfa, dar a hotarat ca un avion ar fi o idee mai buna, scrie HuffingtonPost.

Barbatul a luat decizia de a-si cumpara Boeing-ul dupa ce a auzit o stire despre un frizer din Mississippi care adoptase acelasi stil de viata. Acum, dupa ce a cheltuit 220.000 de dolari si a muncit ani de zile, Campbell este convins ca daca ar trebui sa o ia de la capat, ar face totul la fel. Mai mult, barbatul spune ca intentionaeaza sa cumpere un alt avion, un Boeing 747, si sa se mute in Japonia, unde locuieste celelalte sase luni din an.

Campbell munceste sa restaureze unele dintre caracteristicele originale ale avionului, incepand cu cabina de pilotaj, grupul sanitar, iluminatul cu LED-uri si unele locuri pentru pasageri.

Chiar daca este incantat de stilul sau de viata, Campbell admite ca tranzitia nu a fost usoara. In timp ce restaura avionul, acesta a locuit ani de zile intr-o casa mobila. In momentul in care aceasta a fost infestat cu soareci, acesta a decis sa se mute in avion, desi ii lipsea o autorizatie de constructie.

In cele sase luni pe care le petrece in avion, Campbell duce o viata modesta, dormind pe o salta si spalandu-se intr-un dus improvizat. Acesta gateste la cuptorul cu microunde, dar consuma in cea mai mare parte a timpului conserve si cereale.