In aceasta saptamana,CitisiLinkedIn au publicatal treilea raportToday’s Professional Woman Report, unsondaj nationalcare chestioneaza femeile cu privire la perspectivele din cariera profesionala, despre balanta munca/viata privata samd.Pentru prima dataau fost puse intrebari si barbatilor, ca doar si noi avem o parte feminina in adancul nostru. Una din intrebari suna asa: "ce intelegeti prin a avea totul in viata?"79la sutadintrebarbati spun ca"a avea totul" inseamna o"casatorie solida" (comparativ cu66la sutadinfemei).86 la sutadintre barbatiincludcopii in a avea totul (comparativ cu73la sutadinfemei).Barbatii se mai descriu ca fiind mai orientati catre familie decat femeile.Dar diferentele nu se opresc aici.:)

snorkeler, mexicoFoto: National Geographic

NATURA UMANA:

INVENTII, INOVATII:

GIFURI, ANIMATII, FOTOGRAFII:

SANATATE, MEDICINA:

BIOLOGIE, BOTANICA:

TEHNOLOGIE:

VIDEO:

  • 8 Amazing Things In Space

  • Legi ciudate din SUA

  • How Good Is Facebook's Facial Recognition?

  • Zece moduri in care poti fi spionat de NSA

  • Viata prin ochii unui vultur (in Chamonix)

  • TED TALKS Pattie Maes demostreaza "Al saselea simt", o tehnologie portabila cu aplicare in diverse aspecte ale vietii. Subtitrat in romana.

Aceasta demostratie - oferita de laboratorul de la MIT al lui Pattie Maes, condus de Pranav Mistry - a fost un zvon lansat de TED. Este un echipament portabil dotat cu un proiector care deschide calea pentru o profunda interactiune cu mediul in care traim. Imaginati-va ca sunteti in filmul "Minority Report" si apoi restul.

Voi ce ati citit interesant in aceste zile?

Care dintre rubrici ati dori sa fie mai cuprinzatoare, mai consistenta?

O zi frumoasa tuturor!