Copilul dumneavoastra are probleme ci cititul sau concentratul la temele pentru acasa? S-ar putea sa aiba un nivel scazut de acizi Omega 3, spun cercetatorii britanici. Sau vezi aici 48 de lucruri despre al caror nume habar nu aveai. Daca nu erai la curent cu faptul ca inainte de a devei celebru, Magritte picta reclame, citeste aici. Sau poate vrei sa vezi cum arata cele 11 propuneri respinse ale drapelului canadian. De fapt, cel mai bine ar fi sa intri in textul de mai jos ca sa vezi selectia de texte facuta in ruma lecturilor din aceasta dimineata.

LionbeeFoto: Muzart Grafica

NATURA UMANA:

Sa facem cunostinta cuorasele fantoma, construite si apoi abandonate. Unele au fost ridicate in jurul unei singure industrii- cazul Dallol (Etiopia), construit in jurul unui zacamant de sare, unde si casele erau facute din blocuri de sare.

GIFURI, ANIMATII, FOTOGRAFII:

ANIMALE, PLANTA, BIOLOGIE, BOTANICA:

VIDEO:

  • Nu ca v-ar folosi la ceva, dar poate nu strica sa stiti.

  • Putin Matrix, ca de inceput de saptamana :)

  • Putina stiinta in doar 82 de secunde

  • TED Talks. Tim Brown despre creativitate si joc

Designerul Tim Brown vorbeste in cadrul conferintei Joc Serios din anul 2008, despre relatia stransa dintre gandirea creativa si joc, dand multe exemple pe care le poti incerca acasa (si unul pe care poate nu ar trebui sa il incerci).

Voi ce ati citit interesant zilele acestea?

O saptamana frumoasa tuturor!

Sursa foto articol