Presedintele rus Dmitri Medvedev si premierul Vladimir Putin au incercat sa contrazica zvonurile privind rivalitatea dintre ei cu cateva luni inaintea alegerilor prezidentiale programate la inceputul anului viitor - cei doi au pescuit si au inotat impreuna in Volga, afisand zambete si buna dispozitie, potrivit AFP.

Foto:

Fotografiile care ii prezinta extrem de degajati pe cei doi lideri ai Rusiei au fost date publicitatii chiar de Kremlin, imediat dupa partida de pescuit.

Vladimir Putin a avut doua mandate consecutive de presedinte inaintea alegerilor din 2008, cand l-a impus pe Dmitri Medvedev in functia de sef al statului, in conditiile in care Constitutia nu ii permitea un al treilea mandat consecutiv. Constitutia rusa permite, insa, un numar nelimitat de mandate neconsecutive, iar o noua candidatura a lui Putin este foarte probabila in 2012.

Putin si Medvedev au declarat in mai multe randuri ca nu au decis deocamdata care dintre ei va candida la alegerile din 2012, insa sustin ca nu vor candida unul impotriva celuilalt.