​Un seic din Emiratele Arabe Unite, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, si-a inscriptionat numele pe una dintre insulele sale private cu litere majuscule ce depasesc un kilometru, transmite Huffington Post. Inscriptia aflata in Abu Dhabi este vizibila din spatiu. Hamad bin Hamdan Al Nahyan (63 de ani) are o avere estimata la 22.5 miliarde de dolari.

Numele se vede din spatiuFoto: Captura Google Earth

Muncitorii au scris numele de "HAMAD" pe insula Futaisi. Potrivit unui blog al Forbes, varful literei H a fost scris in asa fel incat apa poate sa patrunda si sa umple primele doua litere si jumatate din numele seicului.

In unele locuri, literele depasesc un kilometru, iar inscriptia este vizibila din spatiu.

Huffington Post afirma ca nu se stie exact cat a costat proiectul, insa, potrivit Business Insider, seicul a platit 22 de milioane de dolari pentru a avea numele scris pe insula.

Al Nahyan, cunoscut sub numele de "Seicul curcubeu", este unul dintre cei mai bogati oameni din lume, avand o avere estimata la 22 de miliarde de dolari. El este proprietarul a peste 200 de masini de lux, intre care sapte Mercedes 500 SEL, vopsite in culorile curcubeului.