Seful guvernului italian, Silvio Berlusconi, in varsta de 74 de ani, a suferit un "mic traumatism cranian" dupa ce a a cazut la dus, in noaptea de joi spre vineri, dar Il Cavaliere, care este "obosit", se simte bine, a declarat vineri seara medicul sau personal, Alberto Zangrillo, citat de AFP.

Silvio Berlusconi "a cazut in dus si s-a lovit la cap. Era obosit, este mereu foarte obosit (...) A suferit un mic traumatism cranian", a declarat Zangrillo, la Radio 24.

"Dupa cazatura, am efectuat un examen medical pentru a evalua inflamatia care apare intotdeauna dupa un traumatism, dar Berlusconi este bine", a spus acesta.

"Totul este bine, scanner-ul a fost negativ", a continuat medicul, care a precizat ca seful guvernului a suferit o "contuzie puternica", la nivelul cefei, si ca are dureri la maxilar.

Berlusconi a plecat de la spital dupa o jumatate de ora, dupa care a plecat "deja sa se plimbe", a mai spus Zangrillo.

Prezent vineri dupa amiaza in Camera Deputatilor, la Roma, pentru a asista la adoptarea definitiva a planului de austeritate, Il Cavaliere le-a explicat parlamentarilor ca a cazut in sala de baie, s-a lovit la cap si trebuie sa se intoarca la Milano pentru a fi examinat de medicul sau personal, potrivit parlamentarilor citati de presa italiana.

Fotografii postate pe site-ul cotidianului La Repubblica il arata pe Berlusconi, cu partea de jos a fetei usor umflata, masandu-si ceafa, in timp ce le povestea despre aceasta cadere parlamentarilor.