Un concert pe care solista Rihanna l-a sustinut vineri seara in Dallas a fost intrerupt din cauza unui incendiu izbucnit deasupra scenei, transmite NBC Dallas-Fort Worth. Sala unde avea loc concertul, American Airlines Center, a fost evacuata in urma incidentului.

Sala a fost evacuataFoto: Captura YouTube

Martorii au afirmat ca un reflector aflat deasupra scenei a luat foc in timpul spectacolului sustinut de cantareata americana.

Departamentul de Pompieri din Dallas a precizat ca spectatorii au sunat sa anunte ca o parte din scena si cortina erau in flacari, dar, in momentul cand masinile de interventie au ajuns la fata locului, incendiul era deja stins.

Mai multi angajati ai postului CBS 11, aflati la concert, au declarat ca focul "pare sa fi pornit din cauza artificiilor folosite in cadrul spectacolului". Potrivit informatiilor, sala "nu a fost evacuata imediat, insa unii spectatori s-au grabit spre iesire, imbulzindu-se".

Rihanna a scris pe contul sau de Twitter ca "scena a luat foc, la propriu" si ca este "foarte suparata". Cantareata a anuntat ca se intalneste cu producatorii pentru a vedea ce anume a provocat incendiul.

Organizatorul concertului, Entertainment Rundown, a anuntat ca nimeni nu a fost ranit.