O fata din India in varsta de 12 ani, care s-a sinucis pentru ca organele ei sa fie transplantate tatalui si fratelui sau, grav bolnavi, a fost incinerata inainte ca familia sa descopere biletul sau de adio, unde isi explica gestul, transmite Times of India. Mumpy Sarkar a inghitit pesticid, la 27 iunie si, in ciuda eforturilor medicilor de a o salva, a murit in aceeasi zi.

Fata, care locuia in satul Jhorpara, in estul Indiei, a decis sa se sinucida pentru a-si ajuta tatal si fratele, care sunt bolnavi. Ea a incercat sa-si convinga si o sora mai mare sa faca la fel, insa aceasta ar fi ras de propunerea ei, considerand-o o gluma.

Potrivit informatiilor, tatal fetei este pe cale sa orbeasca, iar fratele ei, Monojit, este bolnav de rinichi. Familia, care este saraca, nu-si poate permite sa suporte cheltuielile pentru transplanturi.

La 27 iunie, Mumpy a inghitit pesticid si, in ciuda eforturilor medicilor de a o salva, a murit in aceeasi zi. Biletul sau de adio, in care isi explica gestul si cerea ca organele sa fie donate tatalui si fratelui sau, nu a fost insa descoperit decat dupa ce cadavrul sau a fost incinerat, potrivit traditiei indiene.

"Nu am reusit sa intelegem la timp sentimentele unui copil extrem de sensibil", a spus tatal sau, Mridul Sarkar.