Printul Albert II de Monaco urmeaza sa faca un test de paternitate dupa nunta sa care a avut loc sambata, au confirmat surse oficiale, in urma unor suspiciuni potrivit carora ar fi tatal unui al treilea copil rezultat dintr-o aventura dinaintea casatoriei, noteaza The Telegraph.

Salutand sustinatoriiFoto: Reuters

Agentia France Presse a relatat ca surse din intoriul Palatului au afirmat ca este adevarata informatia potrivit careia Albert si Charlene s-ar fi certat, aceasta dorind sa renunte la cununie, din cauza unor dezvaluiri din trecutul printului, aflat la prima casatorie.

Albert, in varsta de 52 de ani, mai are un fiu de 6 ani, Alexandre, cu o stewardesa togoleza, si o fata in varsta de 19 ani, Jazmin, cu o agenta imobiliara. Acestia insa nu au dreptul la tronul in fruntea Principatului.

"Chiar daca un al treilea sau un al patrulea copil este confirmat, Albert nu va avea un mostenitor pana cand Printesa Charlene nu ii va naste unul", a declarat sursa.

Revista franceza "Public" sustine ca Printul are alti doi copii ilegitimi, unul avand doar 18 luni - fiul unei italience care va face povestea publica.

Alte publicatii, inclusiv "Voici", sugereaza ca Nicole Coste, mama lui Alexandre, ar mai fi avut un copil de la Albert.

Nunta de sambata, cand a avut loc ceremonia religioasa, nu a fost insa lipsita de fast. Circa 800 de invitati s-au bucurat cand Printesa Charlene, 33 de ani, fosta campioana de natatie din Africa de Sud, a spus "da", intr-o rochie cu o trena de 5 metri, realizata de Giorgio Armani.

Revista L'express a scris, la inceputul saptamanii, ca Charlene ar fi descoperit informatii despre print si ar fi incercat sa fuga in tara sa natala, Africa de Sud, insa a fost oprita de politie. Palatul regal a negat insa veridicitatea acestui articol.