Televiziunile americane au prezentat imagini impresionante, cu o camioneta ce a fost distrusa de o tornada ce s-a produs in Oklahoma, relateaza LiveLeak. Desi autoturismul a fost luat pe sus si rupt in bucati, soferul Jeremiah Morrison a scapat ca prin minune doar cu rani minore.

Masina a fost distrusaFoto: Captura LiveLeak

Incidentul a avut loc pe o autostrada din Oklahoma.

Morrison a afirmat ca a primit avertismentul de tornada si a oprit pe marginea autostrazii. Soferul a spus ca se pregatea sa se ascunda intr-un sant, deoarece "aceasta mi s-a spus mereu sa fac".

El a afirmat ca, dupa ce s-a dat jos din camioneta, s-a uitat in jur, iar tornada "parea ca disparuse", asa ca s-a urcat inapoi in autoturism.

In timp ce isi punea centura de siguranta, a simtit cum camioneta se ridica de la pamant. "Am inchis ochii. Mi-am pus mainile peste fata si am sarit un pic in cabina. Nu stiu daca am lesinat. Stiu ca ma aflam pe pamant. M-am riddicat, m-am uitat in jur. Masina se afla pe rotile ei. M-am dus sa vad care sunt stricaciunile", a spus Morrison.​

Mai multe regiuni din Statele Unite au fost afectate in ultimele saptamani de tornade, care au provocat peste 120 de morti si pagube de milioane de dolari.