Un barbat suspectat ca si-ar fi ucis o cunostinta si i-ar fi mancat o parte dintre organele interne a fost arestat la Moscova, anunta AFP. Nikolaï Chadrine, care sufera de o boala psihica, a fost arestat in cadrul anchetei deschise dupa ce parti din trupul neinsufletit al lui Ilia Egorov, un barbat in varsta de 40 de ani, au fost gasite pe 2 mai la Moscova. "In timpul unei perchezitii la domiciliul lui Nikolaï Chadrine, politistii au gasit armele crimei, dar si o parte din ficatul victimei", au aratat autoritatile, intr-un comunicat. "Nikolaï Chadrine si-a omorat prietenul si a mancat o parte din ficatul acestuia", se mai arata in document.

Politia a descoperit trupul dezmembrat al victimei in ultimele zile, capul, mainile si unul dintre picioare fiind gasite in zone diferite ale Moscovei.

Presupusul canibal a fost arestat in noaptea de luni spre marti, la domiciliul sau. Prinderea sa a fost posibila dupa ce victima a fost identificata dupa amprentele digitale si a fost alcatuit un cerc de suspecti.