Mai multe rapoarte ale politiei new-yorkeze in cazul directorului general al FMI, arestat sambata pentru agresiune sexuala, tentativa de viol si sechestrare si diplomatice au fost trimise duminica si luni autoritatilor franceze. Ele sunt "devastatoare" pentru Dominique Strauss Kahn, relateaza www.atlantico.fr.De asemenea un raport transmis diplomatilor francezi mentioneaza ca au fost gasite "zgarieturi pe bustul presupusului agresor".

Acesta din urma a fost de acord sa fie efectuate teste suplimentare. "Testele au fost efectuate pe parcursul dupa-amiezei de duminica.

Un oficial de rang inalt de la Departamentul de Politie New York (NYPD) a declarat ca biroul sau de investigatii a folosit un kit de colectare de probe in caz de viol, care permite prelevarea de probe de la victima (haine, corp, unghii, etc), precum si de la locul agresiunii.

Oficialul a mai declarat ca "urme de ADN (probabil sperma) au fost descoperite si au fost analizate si comparate. Rezultatele probelor prelevate sunt de asteptat dupa cel putin 5 zile.

Update: Potrivit Courrier Picard, politia din SUA detine imagini ale camerelor de supraveghere, in care apare presupusa victima Ophelia, iesind in stare de soc, din camera 2806 a hotelului Sofitel din New York.

Victima in varsta de 33 de ani este angajata a hotelului de 3 ani si nu a atras niciodata atentia in mod defavorabil. Ea este mama unei fete de 15 ani.