O persoana suspectata de canibalism a fost arestata in Slovacia, dupa ce "invitatul la cina" s-a razgandit si a alertat politia, relateaza The Telegraph. Cel care urma sa-i fie victima este un elvetian, care a raspuns pe internet anuntului postat de un barbat de 43 de ani din Kysak, Slovacia, care cauta o persoana dispusa sa fie ucisa, gatita si mancata.

Elvetianul spune ca si-a inchipuit ca propunerea nu era decat "un macabru joc fantezist", insa dupa ce a vorbit la telefon cu presupusul canibal, si-a dat seama ca acesta era "cat se poate de serios".

El a alertat politia din Elvetia, care i-a informat apoi pe colegii din Slovacia.

Acestia au trimis un politist sub acoperire care s-a dat drept victima, in incercarea de a-l prinde pe presupusul canibal.

In timpul arestarii s-a declansat un schimb de focuri in care atat suspectul, cat si politistul, au fost raniti. Ambii se afla in prezent la spital.

"Se pare ca acest om cauta cu adevarat pe cineva pe care sa-l manance. Anuntul sau spunea ca doreste pe cineva care ar fi de acord sa fie adormit pentru a fi apoi ucis, transat, gatit si mancat", a spus un purtator de cuvant al politiei din Kysak.