​Doua rochii care i-au apartinut printesei Diana au fost vandute, duminica, la o licitatie in Beverly Hills, California, pentru 276 de mii de dolari, a anuntat casa se licitatii Julien's, potrivit AFP. Cele doua rochii poarta semnatura lui Catherine Walker, una dintre preferatele printesei Diana, de la casatoria sa cu printul Charles in 1981 pana la moartea printesei, in 1997.

Prima dintre rochii, neagra si cu motive de inspiratie indiana, creata in 1992 pentru vizita oficiala a cuplului princiar britanic in India, a fost adjudecata pentru 144 de mii de dolari, in conditiile in care inaintea licitatiei valoarea ei era estimata la 40-60 de mii de dolari.

Cea de-a doua, o rochie bleu-pal din muselina, estimata de asemenea la 40-60 de mii de dolari, a fost vanduta pentru 132 de mii de dolari. Printesa Diana a purtat aceasta rochie de trei ori, inclusiv la Festivalul de la Cannes, in 1987.

In cadrul aceleiasi licitatii au mai fost vandute mai multe obiecte de colectie care au apartinut unor staruri hollywoodiene precum Marlene Dietrich, Gloria Swanson sau Marilyn Monroe.