Doi locuitori din New York au plecat intr-o calatorie cu taxiul pana la Los Angeles, transmite CBSNews, care precizeaza ca taximetristul a fost de acord sa traveseze intreaga America pentru 5.000 de dolari. John Belitsky, care este fiul unui fost sofer de taxi din New York, a afirmat ca a decis sa realizeze calatoria dupa ce tatal sau i-a spus ca niciun taximetrist nu va face un drum atat de lung.

O cursa de 4500 de kmFoto: Captura CBS

Belitsky si prietenul sau Dan Wuebben au mers sambata la Aeroportul LaGuardia din New York, unde s-au inteles cu un sofer sa ii transporte la Los Angeles pentru 5.000 de dolari, pe o distanta de 4500 de km.

"A fost o idee extraordinara. Am intalnit o gramada de oameni minunati, am vazut numeroase lucruri interesante. I-am dovedit tatalui meu ca a gresit", a afirmat Belitsky.

Soferul de taxi, Mohammad Kalam, a declarat ca a remarcat in primul rand diferenta intre soselele din New York si cele de pe Coasta de Vest: "Aici nu sunt oameni. New York este prea aglomerat, o multime de oameni, o multime de masini".

CBSNews scrie ca drumul cu masina i-a costat pe cei doi 5.000 de dolari. Prin comparatie, doua bilete la clasa intai, dus-intors, de la New York la Los Angeles costa cel putin 3.494 de dolari.

Pe contul sau de Twitter, John Belitsky ofera relatari din timpul calatoriei.