Penelope Cruz si Javier Bardem au devenit parinti. Surse apropiate familiei au confirmat nasterea primului lor copil, dar nu a vrut sa ofere nicio informatie cu privire sexul acestuia, scrie El Pais.

Penelope a nascut la celebra clinica Cedars Sinai din Los Angeles, unde cuplul a incercat sa-si pastreze cat mai mult posibil intimitatea, in timp ce Academia Americana de Film a anuntat ca Javier Bardem a fost nominalizat pentru a treia oara pentru Oscaruri.

La ceremonia de anuntare a candidatilor la Oscar, pentru a aplana orice zvon despre copil, Bardem nici nu a raspuns felicitarilor venite din partea colegilor cu care a jucat in Biutiful.

Penelope se mutase inca de la Craciun la Los Angeles pentru a astepta momentul nasterii. Sotul sau si-a anulat obligatii profesionale importante pentru a participa la fericitul eveniment.

Penelope, in varsta de 36 de ani si Javier, de 41 de ani, sunt cunoscuti pentru ca fac tot ceea ce pot sa-si pastreze intimitatea. S-au casatorit in mare secret in vara lui 2010, in Bahamas, doar in prezenta rudelor apropiate.

Se stiu de 16 ani, dar povestea lor de dragoste a inceput abia in 2007 pe platourile de filmare a peliculei Vicky Cristina Barcelona, a lui Woody Allen.