​Autoritatile din Norvegia au decis inchiderea aeroportului Haugesund, de pe coasta de vest, sambata dimineata, dupa ce au descoperit un pachet suspect, relateaza AFP.

UPDATE - Aeroportul a fost deschis, dupa ce expertii au descoperit ca bagajul suspect gasit intr-o toaleta nu continea o bomba.

Coletul a fost descoperit vineri seara, in jurul orei 23:00 (ora locala), insa dupa o ancheta preliminara au decis sa inchida aeroportul la primele ore ale diminetii, a declarat seful politiei din Haugesund. A fost deschis din nou in jurul orei 14:00.

"Expertii au investigat rucsacul si au gasit numele proprietarului. In timp ce ancheta continua, familia acestuia a contactat aeroportul pentru a spune ca si-au uitat bagajul in toaleta," a declarat seful politiei aeroportului.

"In mod normal, am considera ca fiind un obiect uitat sau pierdut. Insa circumstantele din jurul descoperirii ne-au determinat sa il consideram suspect", preciza el, fara sa detalieze care au fost aceste circumstante sau motivele amanarii inchiderii.