Cea mai varstnica utilizatoare de Facebook din lume este Lillian Lowe, o britanica in varsta de 103 ani, care isi updateaza profilul de pe un iPad, scrie Daily Mail. Fost hotelier si, ulterior, femeie de afaceri, Lillian Lowe spune ca "adora" Facebook, pentru ca reteaua de socializare o ajuta sa pastreze legatura cu cei 7 nepoti si cei 13 stranepoti ai sai.

Precedenta "detinatoare a recordului" era Ivy Bean, in varsta de 104 ani, care a murit in iulie anul acesta. Lillian Lowe, care foloseste Facebook de cateva saptamani, va implini, la randul sau, 104 ani peste doua luni.

Lillian se declara un mare fan al retelei de socializare: "Ador Facebook, este foarte captivant. Reprezinta o modalitate minunata de a afla tot felul de lucruri noi. Dar trebuie sa recunosc ca e si o pierdere grozava de timp. Sunt sigura ca sunt o multime de alte lucruri pe care le-as putea face in acel timp, in loc sa ma joc la calculator".

Lillian Lowe spune ca intra pe Facebook cam de doua ori pe saptamana si are "in lista" 134 de prieteni. Ea considera ca este "adorabil" sa isi vada fotografiile si cele mai noi mesaje, de fiecare data cand acceseaza reteaua de socializare.

"Am citit foarte mult pe parcursul vietii mele, iar acum, computerul a luat locul cartilor", marturiseste ea.

Lillian Lowe s-a nascut in Marea Britanie in 1907, pe vremea cand regele Edward al VII-lea era pe tron, iar Sir Henry Campbell-Bannerman era premier. A "prins" cele doua razboaie mondiale si isi aminteste si acum de momentul in care a auzit stirea privind scufundarea Titanicului, in 1912.

Facebook are, in prezent, in jur de 500 de milioane de utilizatori in intreaga lume.