Noul redactor sef al versiunii rusesti a revistei Vogue, Viktoria Davydova, a postat pe coperta primului numar scos de sub tipar sub conducerea ei (ianuarie 2011) fotografia gimnastei Alina Kabaeva, in varsta de 27 de ani, scrie newsru.com.

O decizie care a surprins cotidianul britanic The Daily Telegraph, pentru care numele tinerei este legat nu atat de succesele ei sportive sau de activitatea ca deputat in Duma de Stat, cat de zvonurile potrivit carora ea ar fi amanta secreta a premierului Vladimir Putin.

Tabloidul crede ca hotararea redactorului sef il va deranja pe seful guvernului de la Moscova, care a fost deja obligat sa dezminta speculatiile cum ca ar fi divortat, pentru a se casatori cu Kabaeva.

Zvonurile au aparut in aprilie 2008, cand ziarul Moskovski korrespondent a publicat un articol care anunta ca Putin s-a despartit de sotia sa, Liudmila, dupa o casnicie de peste 25 de ani, pentru a se insura cu renumita gimnasta.

Pe atunci presedinte al Rusiei, Putin a respins ferm zvonurile, declarand: "Nu exista nici un sambure de adevar in toata aceasta poveste. Exista o viata privata si nimanui nu-i este permis sa se amestece in ea. Intotdeauna am avut o atitudine negativa fata de cei care isi baga nasul gripat, parca, in viata personala a altora, dand frau fanteziilor erotice".