Oficialii Miss World ar putea sa-i retraga coroana americancei Alexandria Mills, castigatoarea concursului din 2010, dupa aparitia unor imagini in care aceasta apare goala, transmite ANI. Mills (18 ani) a castigat titlul la 30 octombrie, in urma competitiei desfasurate in localitatea Sanya din China, la care au participat castigatoarele concursurilor de frumusete din 115 tari.

Alexandria MillsFoto: Reuters

Site-ul RadarOnline a anuntat ca se afla in posesia unor fotografii in care Mills pozeaza "seducator". Potrivit informatiilor, imaginile ar fi fost facute in urma cu cateva luni, ele fiind trimise prietenului fetei din acea perioada.

Potrivit ANI, Mills se alatura unei liste lungi de celebritati, printre care Vanessa Hudgens si Hayley Williams, care s-au pozat in timp ce erau dezbracate, imaginile aparand ulterior in presa.

Acesta nu este singurul scandal legat de concursul Miss World din acest an. Potrivit unor informatii aparute in presa in acea perioada, reprezentantii chinezi din juriul concursului de frumusete ar fi boicotat-o pe Miss Norvegia, considerata favorita la titlu, dupa ce Comitetul Nobel din Norvegia a acordat Premiul pentru Pace disidentului chinez Liu Xiaobo.

Reprezentata SUA, Alexandria Mills, a castigat anul acesta titlul de Miss World. Emma Wareus, care a reprezentat Botswana s-a clasat pe locul al doilea iar Adriana Vasini din Venezuela pe locul al treilea. Show-ul a fost urmarit de peste un miliard de telespectatori din lumea intreaga.