​O cantareata din Polonia, vedeta a ziarelor tabloide, a postat afise electorale extrem de provocatoare, in care apare intinsa pe o plaja, purtand doar bikini, transmite Reuters. Katarzyna Szczolek, cunoscuta sub numele de artista de Sara May, candideaza pentru un loc de consilier municipal in Varsovia, la alegerile din 21 noiembrie.

Afisele, care au fost postate in districtul Bemowo din capitala poloneza, poarta sloganul: "Frumoasa, independenta, competenta".

"Faptele conteaza, nu vorbele, asa incat nu voi promite absolut nimic. Locuiesc in Bemowo, in Varsovia. Merg pe aceleasi strazi, fac cumparaturi in aceleasi magazine si am aceleasi probleme ca si ceilalti locuitori. Voi incerca sa fac orasul nostru un loc mai bun", a scris Sara May pe blogul sau.

Reuters scrie ca internautii care au comentat pe site-urile si blogurile din Polonia par sa nu fi fost interesati de opiniile politice ale cantaretei, preferand sa discute daca fotografiile cu Sara May in bikini au fost sau nu modificate digital.

Cateva dintre afisele electorale pot fi vazute pe blogul Sarei:http://www.saramay.pl/blog.html.