Un american ce a incercat sa se sinucida a supravietuit dupa ce a sarit de la etajul 40 al unei cladiri din Manhattan (New York), aterizand pe o masina sport, transmite New York Post. Tom Magill (22 de ani) a suferit numeroase fracturi si este in stare grava.

Barbatul a sarit de pe acoperisul West End Towers, de la o inaltime de peste 120 de metri. El a aterizat pe o masina Dodge Charger, parcata in imediata apropiere a cladirii.

"Nu-mi vine sa cred. Masina mea i-a salvat viata", a afirmat Guy McCormack, un muncitor in constructii, proprietarul automobilului pe care a cazut Magill.

Magill si-a rupt un picior, si-a fracturat glezna si si-a perforat unul dintre plamani insa a supravietuit impactului cu masina, desi a cazut spre pamant cu o viteza de peste 200 km/h. El a fost constient in momentul in care a fost transportat la spital, iar o sursa din politie a spus ca "probabil nu va muri".

Mai multe persoane au fost martore la caderea lui Magill, una dintre ele declarand ca barbatul "semana cu un covrig. N-a curs prea mult sange".

Un muncitor care lucra la o cladire din apropiere a afirmat ca a auzit "o bufnitura puternica".

Politia nu a gasit niciun bilet de adio lasat de Magill, insa New York Post a precizat ca barbatul a scris pe pagina sa de Facebook: "Imi urasc viata!".