Un accident rutier in care a fost implicata o masina a Serviciului de paza, care insotea automobilul prim-ministrului moldovean Vlad Filat, a avut loc, duminica dimineata, in Chisinau, relateaza Unimedia.md. Potrivit sursei citate, masina Serviciului de Paza s-a ciocnit cu un taxi, ambele autoturisme fiind grav avariate. Imediat dupa accident, placutele de inmatriculare ale masinii SP au fost scoase.

La fata locului a venit in scurt timp o masina a politiei si alta a serviciului paza de stat. Potrivit martorilor, agentii de paza au scos imediat placutele cu numerele de inmatriculare speciale ale masinii. O persoana aflata in autoturism a negat ulterior ca era o masina a Serviciului de paza, spunand ca e o masina particulara.

Reprezentantii Guvernului nu au dorit sa comenteze incidentul, precizeaza publicatia.

Unimedia.md aminteste ca, in 2007, si masina serviciului de paza al fostului presedinte moldovean Vladimir Voronin a fost implicata intr-un accident rutier, soldat cu ranirea unei persoane. Automobilul a intrat in coliziune cu o masina, care, la randul ei, a lovit-o pe o a treia. Soferul a parasit locul accidentului, iar martorii spun ca politia rutiera a incercat sa musamalizeze cazul.