Un accident de masina produs de un sofer care rula cu peste 160 de km/h a fost inregistrat de camera video a unei masini de politie ce patrula pe o autostrada din Indiana (SUA), informeaza wtdn.com. Imaginile dramatice au fost date publicitatii de canalul american de televiziune. Soferul a scapat cu viata, insa a fost grav ranit.

Imagini dramaticeFoto: Captura wtdn.com

Accidentul s-a produs pe o autostrada din districtul Montgomery. Unul din sensurile de mers a fost inchis timp de sase ore dupa ce Brennan S. Eden (19 ani) a pierdut controlul masinii, a zburat prin aer si s-a izbit de un pod.

Forta impactului a rupt masina in trei. Soferul, despre care martorii sustineau ca circula cu peste 160 de km/h, a fost aruncat din automobil. Eden a scapat cu viata, insa a fost transportat de urgenta la Miami Valley Hospital, fiind internat "in stare critica".

"E foarte norocos ca inca mai este in viata", a declarat locotenentul Marty Fellure, de la Ohio State Highway Patrol. "Poti sa vezi in inregistrare impactul teribil, cum a zburat din masina si a aterizat. E un om foarte norocos acum", a spus politistul, adaugand ca ancheta urmeaza sa determine viteza cu care circula soferul si cauza exacta a accidentului.