Cinci americani, membri ai aceleiasi familii, au fost urmariti de politie pe autostrazile din Los Angeles si apoi arestati dupa ce ofiterii au fost convinsi ca masina in care se aflau era furata, relateaza pagina de internet a postului de televiziune KTLA-TV. Familia plecata in vacanta nu stia ca cineva le inlocuise placutele de inmatriculare cu unele de la o masina furata.

Arestati din gresealaFoto: Captura KTLA-TV

Politistii din Los Angeles Police Department au observat furgoneta alba pe o autostrada din California si, dupa ce i-au verificat placutele de inmatriculare, au crezut ca este furata.

Cateva masini de politie au plecat in urmarirea masinii, pe care au oprit-o langa Autostrada 5, in timp ce televiziunile locale transmiteau in direct intregul incident.

Unul cate unul, cei cinci membri ai familiei au trebuit sa iasa din masina cu mainile in aer si sa se aseze, cu fata in jos, pe drum. Toti cei cinci au fost incatusati si dusi la sectia de politie unde au fost interogati.

Politistii au descoperit ca placutele de inmatriculare ale furgonetei fusesera inlocuite cu unele de la o masina furata, fara ca familia sa stie acest lucru.

"Cei cinci au fost eliberati si si-au continuat drumul spre destinatia lor de vacanta", a precizat KTLA-TV.