Un sofer din California a fost scos dintr-o masina in flacari de cativa trecatori iar imaginile incidentului produs in Sherman Oaks (California) au fost postate pe site-ul YouTube. Accidentul a avut loc duminica trecuta.

Imagini dramaticeFoto: Captura Youtube.com

Potrivit informatiilor furnizate de utilizatorul YouTube, o masina de colectie Ford Model A a fost lovita din spate de un automobil Hyundai, in timp ce astepta la un semafor. Imediat dupa impact, masina Ford a fost aruncata pe contrasens, luand foc.

"Cativa samariteni l-au salvat pe soferul care zacea inconstient in masina ce ardea", a precizat martorul. Soferul masinii Ford si ocupantii celuilalt automobil implicat in accident, doua femei si doi copii, au fost tratati la spital pentru rani minore.

Politia a anuntat ca doua persoane s-au repezit sa-l salveze pe soferul in varsta de 69 de ani, in timp ce un alt barbat a folosit un stingator pentru a opri incendiul. O alta persoana a spart geamurile masinii cu o bara de metal.

"Daca n-ar fi existat aceste persoane, ar fi fost mult mai rau", a declarat ofiterul Jose Garcia, de la Valley Traffic Division a politiei din Los Angeles.

Politia a anuntat ca doreste sa-i felicite pe salvatori, care au parasit locul incidentului fara sa-si dea numele. "Fara nicio indoiala, si-au riscat vietile", au spus politistii.

Atentie, imagini dramatice!