Instrumentarul medical cu care a fost facuta autopsia lui Elvis va fi scos la licitatie la Chicago. Eu cred ca e o gluma proasta, pentru ca se stie ca Elvis traieste!!!

Noua angolezi din 10 nu au acces la servicii bancare. Inca nu mi-am dat seama daca asta e de bine sau de rau...

Presedintele venezuelean Hugo Chavez a anuntat « cu o lacrima in inima » ruperea relatiilor diplomatice cu Columbia si instituirea starii de alerta maxima a armatei. « Daca va fi cazul sa intram in razboi cu Columbia, o vom face cu mare tristete, dar o vom face », a declarat Chavez intr-o conferinta de presa tinuta alaturi de Maradona. N-am inteles care va fi rolul lui Diego in razboi…

Un alt scandal politic de amploare se iteste in Marea Britanie.

Un cuplu de negri nigerieni stabiliti in Marea Britanie au un copil alb. La inceput, tatal s-a indoit ca ar fi copilul lui, dar testele ADN au demonstrat ciudatenia. De-acum, si mamele albe care au facut copii mulatri le pot explica tatilor albi ca totul e ok…

Un deputat crestin-democrat din partidul Angelei Merkel: trebuie sa ii impozitam mai mult pe grasi intrucat supraponderalitatea lor va costa ulterior Statul. Ceva in mine se revolta ingrozitor..

Banca Centrala a Nigeriei a facut un pas in spate renuntand sa mai ceara sefilor de banci sa isi publice salariile si bonusurile.

Magarita care a zburat cu parasuta e bine-mersi, desi asociatiile de protectie a animalelor au racnit cat au putut. Personal, nici eu nu am gustat genul asta de publicitate, admit. Oricum avem si noi magarii nostri care se plimba cu tot felul de decapotabile si nu facem atata scandal…

Bancile europene ar trebui sa faca public nivelul expunerii asupra datoriilor suverane, scrie Le Monde. Nu cred ca il vor face, desi asa ar fi corect. Rezultatele stress testului apar in jurul orei 19, ora Bucurestiului.

Iesirea din criza a Frantei este catalogata drept haotica. Noi ne afundam haotic, ei ies haotic- tot avem ceva in comun…

Odiseea trista a lui JP Belmondo continua. Prietena lui il toaca de bani, dar el o iubeste.

Ghana si Coasta de Fildes se bat in suprematie pe piata cacao. Presa ivoriana se intreaba de ce mama naibii cacaua ghaneza e mai buna. Eu am citit si raspunsurile, ca sunt mai multe.:)

Posta elvetiana, acuzata de spalare de bani.

SUA si Coreea de Sud au anuntat exercitii militare comune, ceea ce i-a iritat la culme pe nord-coreeni.

Vaticanul isi va pune in circulatie monedele euro, pentru prima oara de la trecerea la euro (ian.2002), in urma presiunii UE, anunta site-ul de specialitate i.media, citat de mai toata presa straina. Pana acum, monedele erau rezervate doar colectionarilor. Punerea în circulaţie este foarte limitată, deoarece piesele vizate, doar cele de 50 de eurocenţi, nu sunt distribuite decât în magazinele situate în incinta Vaticanului, accesibile unui număr foarte restrâns de persoane.

Guvernul wallon va investi 13 mil euro pentru constructia de locuinte sociale care chiar se vor face la timp si cu pretul de receptie contractat.

Guvernatorul Bancii Centrale a Canadei admite ca economia incetineste mai repede decat se estima, dar e convins ca nu-i niciun bai. Canadienii au iesit din criza si o s-o duca mai bine in anii care vin.

Citeste si comenteaza pe blogul lui Dan Popa