Un crater urias aparut pe o sosea din Tampa (Florida) a inghitit o masina si a fortat evacuarea a 11 familii dintr-un complex rezidential, transmite CBS. Groapa are un diametru de circa sase metri si o adancime de cativa metri, iar oficialii din serviciile de urgenta au avertizat ca ea se poate mari.

Gaura in TampaFoto: Captura Youtube.com

Luna trecuta, in orasul Guatemala, capitala statului cu acelasi nume, furtuna Agatha a provocat aparitia unui crater cu un diametru de 30 de metri si o adancime de 60. O cladire de 3 etaje s-a prabusit in groapa, dupa ce pamantul s-a surpat din cauza sistemului de canalizare, care a cedat. Groapa cu diametrul de 30 de metri a aparut in zona de nord a orasului Guatemala, iar localnicii au afirmat ca de vina au fost ploile abundente, dar si pe sistemul foarte slab de canalizare. O persoana si-a pierdut viata, in momentul in care cladirea a fost inghitita de pamant.

In anul 2007, trei oameni si-au pierdut viata intr-un incident asemanator - o groapa formata, din cauza inundatiilor si a alunecarilor de teren, in aceeasi zona.