Angajatii aeroportului din Riad au descoperit ramasitele unui barbat pe rotile unui avion care decolase din Beirut sambata dimineata, a declarat o sursa de pe aeroportul din capitala libaneza, citata de Reuters. Incidentul vine la o luna dupa ce un roman a supravietuit unei curse Viena-Londra in timpul careia a stat in compartimentul trenului de aterizare al avionului. Barbatul, in varsta de 20 de ani, a fost gasit "inghetat bocna in lacasul trenului de aterizare", dupa ce avionul a aterizat pe aeroportul Heathrow din Londra.

Sursa a afirmat ca unii dintre pasagerii zborului efectuat sambata de compania Nas Air au declarat ca au vazut un barbat cu un rucsac alergand spre avion cu cateva momente inainte ca aparatul sa decoleze din Beirut. Pasagerii i-ar fi comunicat pilotului ce au vazut, insa acesta a decis sa decoleze.

Ramasitele barbatului au fost descoperite doar dupa ce avionul a aterizat la Riad si a fost inspectat de echipele de intretinere.

Oficiali din Arabia Saudita si Liban incearca in prezent sa stabileasca identitatea barbatului mort.

Un roman a zburat in trenul de aterizare de la Viena la Londra

La inceputul lunii iunie, un roman a supravietut unei curse Viena-Londra in timpul careia a stat in compartimentul trenului de aterizare al avionului. Barbatul, in varsta de 20 de ani, a fost gasit "inghetat bocna in lacasul trenului de aterizare", dupa ce avionul a aterizat pe aeroportul Heathrow din Londra.

Aeronava apartinea unei companii din Emiratele Arabe Unite.

Potrivit jurnalistilor, pasagerul clandestin a supravietuit doar pentru ca avionul, care era gol, a fost nevoit sa zboare la o atitudine mai joasa decat in mod normal, din cauza unei furtuni.

Calatorul clandestin le-ar fi povestit autoritatilor britanice ca a patruns pe aeroportul vienez Schwechat pe sub un gard, dupa care s-a urcat in trenul de aterizare al primului avion pe care l-a vazut, fara sa stie destinatia spre care acesta urma sa zboare.

Romanul a fost eliberat de politia britanica, fara a i se aduce acuzatii. El a primit doar un avertisment de la Politia Metropolitana.