Cateva obiecte care i-au apartinut lui Michael Jackson au fost vandute la o licitatie organizata cu ocazia implinirii unui an de la moartea megastarului pentru aproape un milion de dolari. Cel mai scump obiect vandut in cadrul licitatiei este o manusa cu cristale Swarovski pe care Regele pop a purtat-o in Victory Tour din 1984, pentru care o fana din Los Angeles a platit nu mai putin de 190.000 de dolari, anunta Agerpres.

Darren Julien, de la firma de licitatii Julien's Auction, a mentionat ca la actiunea inceputa vineri, cu un stoc de circa 200 de piese, au participat licitatori din toate colturile lumii, inclusiv din Asia sau din Rusia, iar unele articole a fost obtinuta de zece ori valoarea de pornire. "E fenomenal. Abia acum realizam ce veritabila legenda am pierdut", a comentat seful casei de licitatii.

Unul dintre costumele purtate de Michael Jackson s-a adjudecat cu 120.000 de dolari, plecand de la 6.000, iar unul din ultimele sale autografe, datat 24 iunie 2009, a fost cumparat pentru 21.000 de dolari.