Ducesa de York, fosta sotie a Printului Andrew al Marii Britanii, a declarat, in celebra emisiune realizata de Oprah Winfrey, ca a consumat alcool in ziua in care a fost filmata de reporterii sub acoperire ai unui tabloid britanic in timp ce solicita 500 de mii de lire sterline mita, pentru a facilita accesul unui fals om de afaceri la fostul sau sot, scrie BelfastTelegraph.

"Sunt constienta ca am baut, stiti, nu eram in largul meu in acea zi", a afirmat Sarah Ferguson.

Sarah Ferguson a cerut unui ziarist sub acoperire de la tabloidul "News of the World" 40.000 de dolari cash, promitandu-i acestuia ca-l va prezenta Printului Andrew. De asemenea, ducesa a solicitat "omului de afaceri" indian 500.000 de lire sterline depuse direct in contul sau bancar.

Sarah Ferguson (50 de ani) a insistat si sa primeasca un comision de 1% din toate afacerile care ar fi rezultat ca urmare a intermedierilor realizate de ea.

Inregistrarea video a fost data publicitatii la inceputul saptamanii trecute. News of the World a scris ca nu exista niciun fel de dovezi ca printul Andrew ar fi stiut de intalnirile ducesei de York, iar Palatul Buckingham a refuzat sa comenteze pe marginea incidentului.

Ducesa de York si printul Andrew au divortat in 1996 si au impreuna doi copii.