Actorul american Gary Coleman, care a devenit faimos in urma serialului "Strokes Diff'rent", a murit intr-un spital din Utah, dupa ce a fost deconectat de la apartele care il tineau in viata. Actorul in varsta de 42 de ani a fost internat in spital, miercuri noaptea, in urma unei hemoragii cerebrale. Un purtator de cuvant al spitalului a declarat ca decizia de a-l deconecta de la aparate i-a apartinut sotiei sale, Shannon, informeaza Reuters

Gary Coleman a devenit faimos in rolul lui Arnold Jackson din sitcom-ul "Strokes Diff'rent", care a fost difuzat in SUA timp de 8 ani, intre anii 1978 -1986. Actorul a avut, de asemenea, numeroase aparitii in show-uri celebre precum "The Jeffersons" sau Good Times". Coleman nu a fost insa, niciodata in masura sa recupereze celebritatea de care s-a bucurat in adolescenta. El si-a dat in judecata parintii si fostul manager pentru manipularea conturilor sale bancare si pentru un timp, a lucrat ca agent de paza.

In 1998, a fost acuzat de agresiune, dupa ce la lovit o femeie care a cerut un autograf, intr-unul din mai multe cazuri de comportament turbulent care l-au implicat in probleme juridice.In luna ianuarie a acestui an, el a fost arestat sub acuzatia de violenta domestica.