​O fosta castigatoare a concursului Miss Rusia a fost arestata de un ofiter sub acoperire al politiei din New York pentru posesie de medicamente interzise, transmite FoxNews. In plus, Anna Malova a fost acuzata de fals, dupa ce si-a prescris retete fara sa aiba acest drept.

Politistul a retinut-o pe Malova (38 de ani) in momentul in care aceasta parasea o farmacie aflata in zona Greenwich Village din Manhattan.

Farmacistul a declarat ca doctorul femeii e convins ca Malova i-a furat un carnet de retete, pe care l-a folosit sa obtina ilegal medicamente.

In 1998, Anna Malova a castigat concursul de Miss Rusia si a fost una dintre semifinalistele concursului Miss Universe.

In momentul castigarii titlului de Miss Rusia, Malova a fost laudata de presa rusa pentru faptul ca era doctor la Moscova. FoxNews precizeaza insa ca femeia nu are dreptul sa practice medicina in Statele Unite.

NYPD sustine ca Malova este dependenta de calmante si sedative, care insa nu se elibereaza decat cu reteta de la doctor. In urma cu trei luni, fosta Miss Rusia a mai fost arestata de politia din metropola americana dupa ce a falsificat o reteta pentru a obtine medicamente.