Miss SUA 2010, Rima Fakih, risca sa-si piarda titlul dupa ce in urma cu trei ani ar fi participat la un concurs de striptease, informeaza MyFOXDC. Fakih, fiica unor imigranti libanezi, a reusit sa castige duminica titlul de Miss SUA 2010, devenind astfel prima musulmana care castiga fastuoasa ceremonie.

Fakih apare in mai multe fotografii pe pagina de internet Mojointhemorning.com, o emisiune de dimineata a postului de radio 955 din Detroit. Postul a felicitat-o pe Rima pentru castigarea titlului de cea mai frumoasa femeie din Statele Unite, postand cateva poze facute cu ea.

Doua dintre fotografii au fost facute in timpul concursului de striptease "Stripper 101", desfasurat in 2007. Fakih apare dansand la bara in fata unui public format din femei, imbracate doar in lenjerie intima. Judecatorii concursului erau stripteuze. Fakih a castigat atunci locul intai, primind bijuterii, carduri de fidelitate, jucarii pentru adulti si o bara de striptease ce putea fi amplasata in locuinte.

Postul de radio a anuntat ca la eveniment au luat parte doar femei si ca Rima Fakih "nu si-a dat hainele jos" in timpul concursului.

Producatorii emisiunii "Mojo In The Morning" au declarat ca au fost contactati de reprezentanti ai spectacolului Miss SUA, care au vrut sa vada pozele si au solicitat mai multe informatii in legatura cu concursul "Stripper 101". Oficialii n-au vrut sa spuna daca titlul de Miss SUA castigat duminica de Fakih este in periciol, insa MyFOXDC aminteste faptul ca, in 2009, Miss California Carrie Prejean a fost criticata dupa ce a aparut topless in cateva poze controversate.

Vezi aici pozele din cauza carora Rima Fakih ar putea pierde titlul Miss USA 2010.