O profesoara din Statele Unite a fost concediata dupa ce a fost filmata in timp ce lovea repetat un elev de 13 ani, scrie AP. Familia baiatului a dat in judecata profesoara dar si scoala unde a avut loc incidentul violent. Politia a declansat o ancheta in acest caz.

Sheri Lynn Davis, profesoara de stiinta la Jamie's House Charter School, a fost filmata de un elev in timp ce il batea pe Isaiah Reagins. Profesoara poate fi vazuta cum il ataca pe baiatul ce se refugiase intr-un colt, il trage de picioare, il izbeste cu capul de perete si il loveste de cateva ori peste fata. Familia elevului sustine ca acesta s-a ales cu un ochi invinetit si numeroase vanatai in urma bataii primite.

Mama elevului, Alesha Johnson, a declarat ca si-a retras copilul de la scoala, dupa ce inregistrarea video a fost facuta publica. "Mama, o profesoara a sarit pe mine. Am un cucui in cap", i-ar fi declarat elevul mamei sale, dupa incidentul petrecut pe 29 aprilie.

Potrivit informatiilor, intre Reagins si o colega de clasa a existat un schimb de replici, moment in care profesoara l-a atacat pe baiat.

O purtatoare de cuvant a scolii a declarat ca "elevii o iubesc" pe profesoara Davis, care lucreaza de trei ani la institutia de invatamant unde sunt inscrisi circa 100 de copii cu probleme de comportament.

Davis si-a cerut scuze pentru incident insa a fost concediata dupa ce conducerea scolii a vazut inregistrarea video.

Biroul serifului din districtul Harris a lansat o investigatie in acest caz.

Atentie, imagini extrem de violente!