Autoritatiile din Australia au dat publicitatii imagini dramatice care arata un barbat ce-si salveaza copilul atunci cand o masina scapata de sub control a intrat in ei pe trotuar, transmite New York Post. Andrew Leach poate fi vazut cum il protejeaza pe micutul Haydn, chiar daca vehiculul l-a lovit in plin pe barbat.

Imaginile au fost surprinse de camerele video ale unei agentii imobiliare din Penrith (Australia).

Leach a declarat ca mergea pe trotuar, tinandu-l in brate pe micutul Haydn. Parintii barbatului se aflau alaturi de ei. "La un moment dat, am auzit un zgomot. I-am spus tatei ca e probabil vreun tanar care isi ambaleaza motorul. Tata a glumit, s-a intors spre mine si, in acel moment, masina m-a lovit", a declarat australianul. "M-am gandit imediat ca eu pot sa fiu lovit, ca pot sa ma refac, insa fiul meu n-are nicio sansa sa-si revina".

Michael Ball, un agent imobiliar care s-a ferit in ultimul moment din fata masinii scapate de sub control, a declarat despre Leach: "Este uimitor ca nu a dat drumul copilului. A tinut copilul in brate tot timpul si nu i-a dat drumul".

Micutul Haydn a scapat fara nicio zgarietura, in timp ce Andrew Leach si-a rupt un picior. Parintii barbatului, Caroline si David Leach, au fost raniti grav, fiind loviti in plin de masina si aruncati cativa metri in aer. Intre timp, ei s-au vindecat.

Masina era condusa de o femeie in varsta de 82 de ani, despre care se crede ca a suferit un atac de cord.

Accidentul a avut loc in apropiere de Sydney in 2008, insa imaginile au fost date publicitatii abia acum.