Postul american de televiziune CNN a obtinut o inregistrare video care arata mai multi barbati inarmati ucigand opt persoane in statul mexican Chihuahua. Atacul a avut loc luna trecuta si a durat circa o ora. Atacatorii, despre care se crede ca sunt traficanti de droguri, au impuscat oamenii pe strazile localitatii Creel.

Imaginile au fost obtinute de la camerele de supraveghere din oras.

CNN precizeaza ca atacatorii ar putea fi ucigasi platiti de catre un cartel al drogurilor.

In imagini poate fi observat cum barbatii inarmati deschid focul impotriva masinilor si a unui complex rezidential. Atacatorii se apropie de un barbat aflat pe locul din dreapta fata al unei masini, de unde par sa primeasca ordine. Barbatul din vehicul poate fi vazut cum ia o substanta alba si si-o pune in nas.

Intr-o alta parte a filmului, atacatorii impusca doua persoane aflate intr-un SUV. De asemenea, atacatorii pot fi vazuti cum alearga spre un complex rezidential, deschizand focul spre usile si geamurile cladirii.

Potrivit lui Carlos Gonzales, purtator de cuvant al procurorului general din Chihuahua, o adolescenta in varsta de 14 ani s-a numarat printre cele opt victime ale atacului din 15 martie.

"Nu stim carui grup apartin acesti ucigasi, dar aici, in Chihuahua, exista doua grupuri aflate in razboi: cartelul Sinaloa si cartelul Juarez. Incercam sa stabilim care dintre grupari a fost responsabila", a spus Gonzalez, adaugand ca nu exista vreo dovada ca victimele atacului erau implicate in traficul de droguri. "Acest lucru face ca motivul atacului sa fie si mai neclar", a spus oficialul.

Potrivit lui Gonzales, in zona sunt foarte putine autoritati care sa impuna ordinea.

Atentie, imagini violente!