Presa din Marea Britanie a respectat si in acest an traditia farselor de 1 aprilie, transmite AP. Cotidianul The Sun a anuntat lansarea primului ziar cu aroma, iar BBC a afirmat ca mama celui mai mare scriitor britanic a fost, de fapt, frantuzoaica.

AP scrie ca, in fiecare an, ziarele, televiziunile si posturile de radio de peste Canalul Manecii se intrec intr-o competitie neoficiala ce urmareste pacalirea celor naivi: "Informatiile publicate joi nu sunt adevarate, insa ele sunt exemple ale continuarii, de catre media britanica, a traditiei sale de a prezenta farse de Ziua Pacalelilor".

Astfel, The Sun a anuntat ca a scos pe piata primul ziar din lume cu aroma. Cotidianul a cerut cititorilor sa linga o pagina pentru "a descoperi gustul ascuns".

The Daily Telegraph a transmis ca o companie ce ofera serviciu de internet va folosi copoi special antrenati pentru a livra servicii broadband in zonele izolate, in timp ce programul "Today"al celor de la BBC a afirmat ca mama lui William Shakespeare a fost, de fapt, frantuzoaica.