Luna aceasta, CNN i-a invitat pe cititori sa filmeze timp de un minut o plimbare dintr-un loc care le este drag lor. Oamenii au fost rugati sa realizeze inregistrarile pe 20 martie, prima zi de primavara in emisfera nordica si prima zi de toamna in emisfera sudica. Rezultatul: mai mult de 450 de inregistrari ce surprind peisaje de pe toate continentele, mai putin Antarctica.

"Walk in Our Shoes" face parte din categoria proiectelor artistice online realizate prin colaborarea mai multor persoane, o categorie de proiecte ce castiga tot mai mult popularitate.

Unii oameni au realizat inregistrari cu peisaje pitoresti, precum templele buddhiste din Bhutan, iar altii au inregistrat imagini cu locuri banale, care insa au o semnificatie aparte pentru ei. Trotuarele din Burlington, Iowa, strazile din Monevideo, protestele din Bangkok au fost filmate de cititori si incluse in colajul realizat de CNN.

In timp ce mai multi cititori au trimis imagini cu Turnul Eiffel, Times Sqaure sau Colosseumul, altii au vrut sa arate lumii intregi imagini pe care nu au ocazia sa le vada prea des, imagini din Khartoum (Sudan), Antananrivo (Madagascar), Irkutsk (Rusia) si Lhasa (Tibet).

Citeste mai multe pe CNN.