Un grup de zece barbati mascati si inarmati cu pistoale mitraliera a jefuit duminica dimineata un cazinou din nordul Elvetiei, informeaza CBS.

Paguba se ridica la cateva sute de mii de dolari. In momentul producerii jafului, in local se aflau aproximativ 600 de persoane.

Intr-o declaratie procurorii din Basel descriu scena ca fiind desprinsa dintr-un film de actiune: Aproximativ 10 barbati imbracati in negru au sosit in doua masini, in fata la Grand Casino din apropiere de Basel la scurt timp dupa 4:00.

"Agresorii au tras cateva focuri, dar din fericire nimeni nu a fost ranit", se mai arata in declaratia politistilor.

Agresorii vorbeau limba franceza si conduceau doua masini Audi de culoare gri.

O femeie care se afla in masina sa, la iesirea din cazinou, intre automobilele agresorilor, a fost lovita, pentru a elibera trecerea.

La inceputul lunii sase barbati inarmati au dat lovitura la un turneude poker ce se desfasura la Berlin, reusind sa fuga cu citeva sute de mii de euro. Hotii, inarmati cu automate Kalasnikokv, au patruns in hotelul Grand Hyatt din centrul orasului, au amenintat gardienii si au plecat cu banii din fondul de premii, o parte a actiunii fiind transmisa in direct de televiziunea care prezenta turneul.