Un dispozitiv exploziv improvizat, plasat sub balconul unui apartament, a explodat, in cursul noptii, in cartierul Serdita din capitala bulgara Sofia, transmite Novinite. Informatii initiale sugereaza faptul ca tintele atacului au fost doi frati, care locuiesc in apartament impreuna cu parintii.

Politia a anuntat ca deflagratia s-a produs in jurul orei 1 noaptea. Explozia a fost extrem de puternica, spargand geamurile la mai multe apartamente, inclusiv din cladirea vecina.

Informatii initiale sugereaza faptul ca tintele atacului au fost doi frati, in varsta de 21 si 23 de ani, care locuiesc in apartament impreuna cu parintii lor. Toti cei patru membri ai familiei se aflau in locuinta in momentul producerii exploziei, insa n-au fost raniti.

Politia a inchis complet zona si a cercetat locul deflagratiei. Unul dintre cei doi frati si tatal baietilor au fost dusi la sectia de politie pentru a fi interogati.

Novinite a precizat ca nu se cunosc inca pagubele materiale rezultate in urma exploziei.

In ultimii ani, in Bulgaria au avut loc mai multe atacuri armate sau cu bombe, puse de politie pe seama rafuielilor dintre bande rivale ce apartin crimei organizate.