Un avion apartinand fortelor aeronavale indiene s-a prabusit, miercuri, in timpul unui spectacol aviatic din orasul Hyderabad, provocand moartea celor doi piloti aflati la bord si ranirea a cel putin patru persoane, informeaza BBC.

Potrivit imaginilor surprinse in timpul incidentului, un aparat de zbor Kiran MK-II, de doua locuri, zbura intr-o formatie de patru avioane, cand s-a prabusit intr-o zona rezidentiala din imediata apropiere a locului unde se desfasura mitingul aerian.

"In faza finala a numarului acrobatic, aparatul pare sa fi scapat de sub control. Acesta s-a prabusit peste o cladire, iar cei doi piloti aflati la mansa au murit", a explicat un oficial din cadrul fortelor navale indiene, amiralul-sef Nirmal Verma.

O casa de trei etaje a fost distrusa, iar alte cladiri din zona au fost avariate. Politia a confirmat ca cel putin alte patru persoane au fost ranite.

Nu se cunoaste deocamdata cauza producerii accidentului, insa o ancheta a fost demarata in acest sens, a precizat oficialul.

Accidentul a avut loc in prima zi a expozitiei Aviatia Indiana 2010, un spectacol al aviatiei civile.