Chinezii au sarbatorit duminica trecerea in noul an. Pe 14 februarie incepe Anul Tigrului, pe care astrologii il descriu ca pe un an imprevizibil, plin de tensiuni si ciocniri, ce va aduce o insufletire si o desfasurare dramatica a evenimentelor, fiind predestinat confruntarilor si schimbarilor. Noul an a fost inaugurat cu dansuri si focuri de artificii care au aprins cerul Chinei.

Ninsorile puternice au creat insa un adevarat haos in China, unde milioane de oameni au calatorit pentru a fi alaturi de familie in trecerea in noul an, informeaza AFP. Aeroporturile si garile au fost neincapatoare pentru ceea ce specialistii numesc "cea mai mare migratie anuala din lume".

Traditia spune ca cei nascuti in Anul Tigrului vor fi independenti si puternici, dar se spune ca acest an nu este de bun augur pentru casatorii.

Tigrul Alb (de Metal) paseste in scena in data de 14 februarie 2010 aducand pentru o perioada de un an, pana pe 2 feb. 2011, modificari de tot felul, fiind un an al exploziilor schimbarii care va evolua continuu in intensitate. Este anul introducerii celor mai noi si mai indraznete idei, un an in care nu trebuie sa ne intrebam daca este bine sau nu ce se intampla, ci sa acceptam ce traim sau ce apare ca fiind factori epuratori, pentru a exploata sansa oferita de schimbare si pentru a avea sanse maxime de reusita in jocul destinuluim spun astrologii.

Citeste aici mai multe despre Anul Tigrului.