Tom Binns, DJ la postul de radio BRMB din Birmingham, a fost concediat dupa ce a intrerupt discursul Reginei Marii Britanii spanand ascultatorilor "doua cuvinte: ce plictisitor!".

Apoi, acesta a facut o gluma spunand ca "oamenii cred ca famiile regale sunt bune pentru turism. Insa, francezii au decapitat familia lor regala si sunt totusi multi oameni care inca viziteaza Franta". Dupa aceea, DJ-ul a pus melodia "Last Christmas" de la trupa Wham!, facand trecerea cu comentariul "si acum mergem de la o regina la alta", facand aluzie la orientarea sexuala a lui George Michael.

Comediantul si prezentatorul de radio Binns a facut comentariile in timpul unei emisiuni de Craciun. Se pare ca postul preluase din greseala un fragment din disursul anual de Craciun al Reginei, iar Binns, care lucra singur in studio, a decis sa intrerupa transmisia.

In discursul sau, Regina si-a exprimat regretul cu privire la numarul mare de soldati britanici care si-au pierdut viata in Afganistan anul acesta. Insa, Binns a declarat ca nu a ascultat continutul discursului si a decis sa il intrerupa pentru ca postul de radio trebuia sa transmita o emisiune de stiri in locul discursului. In plus, "nimeni nu ar fi stat sa asculte discursul Reginei, asa ca am incercat sa salvez situatia int-un mod amuzant. Doar au angajat un comediant ca sa faca glume" a mai declarat Binns.

Compania Orion Media, care detine postul de radio a declarat ca s-a inregistrat un numar mic de plangeri din partea ascultatorilor si a confirmat ca Binns nu mai lucreaza pentru ei, scrie The Guardian.