Politia italiana a arestat un barbat in varsta de 26 de ani care incerca sa ajunga in camera de spital a lui Silvio Berlusconi, in noaptea de marti spre miercuri, scrie Reuters. Premierul italian se recupera dupa loviturile primite duminica, in urma carora s-a ales cu nasul fracturat si cativa dinti rupti.

Potrivit politiei din Milano, barbatul care parea sa aiba probleme psihice a declarat ca vroia doar sa stea de vorba cu liderul italian.

Barbatul, care provine din orasul Torino, a intrat in spital in jurul orei 2.00 a.m. prin parcarea subterana si a luat liftul pana la etajul 7 al spitalului, unde se afla si camera premierului. Acesta a fost retinut imediat si a fost perchezitionat, insa nu au fost gasite arme asupra sa. Mai multe detalii despre identitatea barbatului nu sunt inca disponibile.

Premierul italian Silvio Berlusconi a fost transportat de urgenta la spital duminica seara, dupa ce un barbat l-a lovit peste fata cu un obiect dur, in timpul unui miting electoral desfasurat la Milano. Agresorul, care a fost imediat arestat de politia italiana, are probleme psihice.