O tanara chinezoaica a devenit o adevarata senzatie pe Internet dupa ce a fost fotografiata in timpul discursului pe care presedintele american Barack Obama l-a tinut la Shanghai saptamana trecuta, informeaza Shanghai Daily, citat de Huffington Post. Wang Zifei, care este studenta la Universitatea Jiao Tong, este cunoscuta acum ca "frumoasa in negru din apropiere de Obama".

Vizita liderului american in China "a reusit sa transforme o tanara chinezoaica in versiunea asiatica a faimoasei 'Obama Girl", scrie Huffington Post.

Wang Zifei, studenta la Universitatea Jiao Tong din Shanghai, a participat la intalnirea pe care Barack Obama a avut-o la Muzeul de Stiinta si Tehnologie din localitate, stand foarte aproape de liderul american. Ea a aparut in numeroase fotografii facute de ziaristii care au fost la intalnire, iar internautii au denumit-o "frumoasa in negru din apropiere de Obama".

La cateva ore dupa intalnire, internautii au reusit sa afle identitatea studentei, lucru care a deranjat-o pe Zifei. Ea a scris pe blogul personal un articol intitulat "Ce mi-a adus presedintele Obama?", in care neaga ca are legaturi cu vedete si infirma faptul ca s-a asezat special pe acel scaun deoarece este in cautare de publicitate.

Zifrei scrie ca a aflat de la o colega de clasa ca este "populara pe Internet" si sustine ca, desi a fost "deranjata" de unele dintre comentarii, a fost prea ocupata sa le raspunda si a decis sa "le ignore".

"Am devenit o victima nevinovata", a scris Wang Zifrei, care explica si de ce a decis sa-si dea jos haina rosie pe care a purtat-o in momentul in care a intrat in sala si sa ramana in rochia neagra. "Am purtat rochia neagra ca sa arat respect", a spus ea.

Vezi aici mai multe poze cu Wang Zifei si citeste o traducere a materialului publicat pe blogul ei.