O prostituata care sustine ca a petrecut o noapte cu premierul italian Silvio Berlusconi a declarat ca a primit mai multe amenintari cu moartea dupa intalnirea avuta cu seful guvernului de la Roma, relateaza AFP. Patrizia D'Addario a publicat o carte, "Gradisca Presidente", in care ofera detalii despre noaptea de 4 noiembrie 2008, pe care ar fi petrecut-o la resedinta din Roma a lui Berlusconi.

D'Addario, care are 42 de ani, a afirmat ca a primit telefoane de amenintare dupa ce a petrecut noaptea cu Berlsuconi. Ea sustine ca si mama ei a fost amenintata.

Femeia scrie in carte ca a facut dezvaluiri despre aventura cu Berlusconi in luna iunie, in publicatia Corriere della Sera, pentru ca "se temea pentru viata ei". D'Addario a declarat ca a mers de doua ori la casa lui Berlusconi dupa ce i s-au promis 2.000 de dolari pentru fiecare vizita.

Premierul italian, in varsta de 73 de ani, a declarat insa ca nu a platit niciodata o femeie pentru a face sex cu el.

D'Addario a declarat ca a inregistrat intalnirile avute cu Berlusconi si ca a prezentat casetele anchetatorilor italieni. Procuratura de la Roma ancheteaza in acest moment un om de afaceri italian, despre care se crede ca a platit prostituatele pentru a merge la casa lui Berlusconi din capitala, precum si la o vila din Sardinia.

De altfel, mai multe conversatii dintre D'Addario si Berlusconi au fost date publicitatii, in iulie, de catre L'Espresso.

Prostituata sustine ca a dat publicitatii detalii despre intalnirea cu Berlusconi dupa ce acesta nu si-a respectat promisiunile de a o ajuta intr-un proiect imobiliar. Succesul acestui proiect i-ar fi permis sa nu mai lucreze ca prostituata.

D'Addario a scris, de asemenea, ca Berlusconi a fost "singurul politician" cu care s-a intalnit.

Pe de alta parte, presa italiana a relatat joi ca sotia lui Silvio Berlusconi, care vrea sa divorteze de el, doreste sa primeasca de la acesta circa 43 de milioane de euro pe an.