Comunistii din Rusia il ataca dur pe premierul Vladimir Putin, pentru coruptia si criza in care se afla tara. Marsul organizat la Moscova cu ocazia aniversarii Revolutiei Bolsevice din 1917 a scos in strada sustinatorii Partidului Comunist al Federatiei Ruse. Iar mania comunistilor condusi de Ghennadi Ziuganov s-a indreptat catre fostul presedinte, informeaza Reuters.

"Medvedev nu ar trebui sa se uite la Putin", au scandat protestatarii, care au ridicat bannere cu mesaje ca: "Putin este principalul obstacol in progresul Rusiei". "Medvedev ar trebui sa iasa din umbra lui Putin", au declarat comunistii, care sustin ca actualul lider de la Kremlin a adus "speranta". Sute de oameni au ridicat steagul rosu si au mers spre Kremlin, supravegheati de politie.

Comunistii au condus Rusia pentru 73 de ani, pana la destramarea URSS. Partidul Comunist de acum ramane una dintre cele mai bine organizate forte din Rusia si se claseaza, in sondaje, pe locul al doilea dupa partidul lui Vladimir Putin, Rusia Unita. "Medvedev a marturisit sincer ca tara a ajuns la un punct mort", le-a spus sustinatorilor de la Moscova liderul Partidului Comunist, Ghennadi Ziuganov.