Imaginile surprinzatoare ale unui detinut ce a incercat sa il sugrume pe unul din gardienii unei inchisori din Florida au fost date publicitatii.

Camerele de supravechere ale inchisorii Orient Road Jail din Tampa, au surprins momentele in care un prizonier in varsta de 24 de ani a incercat sa il omoare pe unul din gardienii inchisorii.

Gardianul era singur intr-un bloc de celule cu 62 de detinuti, cand unul din cei pe care ii pazea s-a repezit in spatele lui si a incercat sa il sugrume. In ajutorul gardianului aflat in dificultate a sarit imediat alt detinut care l-a lovit cu pumnul pe prizonierul agresiv, in incercarea de a-l elibera pe gardian. In acel moment in apararea gardianului au mai sarit doi detinuti, unul inchis pentru crima, iar cel de-al doilea pentru trafic de droguri.

Ceilalti gardieni ai inchisorii au reusit intr-un final sa-l imobilizeze pe detinutul agresiv, ce se afla in inchisoare din luna martie a anului acesta, pentru trafic de droguri si incalcarea regulilor de circulatie.

"Lasand la o parte trecutul lor, trebuie sa le apreciezi initiativa", a declarat Jim Previtera, un politist prezent la fata locului, citat de Sky News.