Un ziarist de la postul de televiziune BBC si-a folosit talentele de campion international la arte martiale pentru a tine la respect doi tineri care-l agresasera, informeaza LiveLeak. Paresh Patel a fost urmarit timp de o jumatate de ora pe strazile din centrul localitatii Manchester de doi tineri aflati sub influenta alcoolului.

Patel incerca sa se pregateasca pentru o transmisiune in direct impreuna cu un cameraman, cand un grup de tineri a inceput sa-l injure si sa-l hartuiasca.

In imaginile surprinse de camerele de televiziune instalate pe strazile din oras, doi dintre tineri pot fi vazuti cum se apropie amenintator de Patel, gesticuleaza agresiv si incearca de mai multe ori sa-l loveasca.

Dupa mai multe minute in care a incercat, fara succes, sa se indeparteze de agresori, ziaristul a folosit tehnicile de kung-fu invatate pentru a-l dobori pe unul dintre tineri cu un picior in vintre si cu un pumn in figura.

Imaginile CCTV ii arata pe cei doi agresori cand sunt arestati de politisti, in timp ce Patel, denumit de-atunci de colegi "'BBC Bruiser", se indeparteaza linistit.

Judecatorul l-a felicitat pe Patel pentru faptul ca s-a aparat. Cei doi agresori au fost condamnati la 18 luni de munca in folosul comunitatii.